Contacontes al lluiRL’art

Enguany, des de l’espai lluiRL’art ens hem volgut afegir a les celebracions de les festes nadalenques. Per aquest motiu, el divendres 15 de desembre, la santfeliuenca Mireia Centelles va encetar el programa oferint un contacontes dedicat als infants. Aquest va anar seguit d’una xocolatada organitzada per l’Associació de Veïns i Veïnes de Mas Lluí.

En aquest mateix acte també es va iniciar la campanya de recollida de joguines, que té per objectiu que cap infant es quedi sense regal. Un bon preludi de Nadal on tothom, petits i grans, van poder gaudir d’una festa divertida i solidària!

 

Contacontes al lluiRL’art

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Podeu obtenir més informació i configurar les vostres preferències AQUÍ. View more
Acceptar
Refusar