TALLER D’ESCRIPTURA PER MAITE CARRANZA

EL RELAT DE LA NOSTRA VIDA. Taller d’escriptura a partir d’històries personals.

Tots els dimarts del 7 de novembre fins el 12 de desembre, al Centre Cívic Mas Lluí, seu del Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat, ha tingut lloc un taller d’escriptura impartit per l’escriptora Maite Carranza amb la col·laboració de la psicòloga Júlia Prats. El taller anava adreçat a dones de 16 a 99 anys, i hi van participar 22 dones de diferents edats i de diferents poblacions de la comarca.

Sota la premissa que “qualsevol vivència pot ser la llavor d’una història apassionant” , es va anar desenvolupant el programa proposat per Carranza, que pretenia fer un relat de vida a partir de l’exploració personal i col·lectiva. A cada sessió es va treballar la metodologia que cal seguir per escriure un relat, una novel·la, una biografia, un guió o una obra de teatre.

Totes les participants han coincidit en fer una valoració molt positiva del taller, tant pel que fa a l’aprenentatge com en el tracte personal rebut. Per donar continuïtat al taller, ha sorgit la idea de crear un club de lectura.

 

TALLER D’ESCRIPTURA PER MAITE CARRANZA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Podeu obtenir més informació i configurar les vostres preferències AQUÍ. View more
Acceptar
Refusar