La ruta modernista de Sant Feliu

Sant Feliu de Llobregat

mapa-de-la-ruta

21 de gener de 2018
Sortida: Plaça de l’Estació a les 12.00h

La ruta modernista de Sant Feliu es va integrar en les de la província de Barcelona el maig del 2009 i comprèn més de 25 espais, entre els quals destaquen diverses cases del passeig Nadal, el carrer Joan Maragall o el passeig Bertrand, així com la plaça de l’Estació, o el cementiri municipal, entre d’altres. Les visites guiades permeten als ciutadans, visitants, i escoles, conèixer la història i els detalls del patrimoni modernista de la ciutat. I per aquelles persones que vulguin descobrir el patrimoni modernista de Sant Feliu pel seu compte, l’Ajuntament dona un servei de descàrrega gratuïta de l’àudio de la ruta amb totes les explicacions a la seva pàgina web.
Preu: 3€/persona. La visita surt si hi ha un mínim de 5 inscripcions)
Inscripcions: de 10 a 14h al 93 666 35 27, visitespf@llobregat.info

La ruta modernista de Sant Feliu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Podeu obtenir més informació i configurar les vostres preferències AQUÍ. View more
Acceptar
Refusar