“FLAMARADAS” a lluiRL’art

El programa lluiRL’art va encetar l’any 2018 el divendres 19 de gener  amb  “Flamaradas” de Daniel Magallón.

“Flamaradas” és el projecte personal de Daniel Magallón que sorgeix després d’una dilatada carrera com a guitarrista de rock alternatiu i decideix anar en solitari. L’any 2012 treu el seu primer disc “Cancionero saturnino” i tres anys més tard treu el segon, “Pasaje entre las cañas”.

La música de “Flamaradas” és difícil de catalogar ja que va des de la música popular fins el rock minimalista, passant pel folklore americà i el rock progressiu andalús. Pel que fa a les lletres de les cançons, es mouen entre el surrealisme i el quotidià, creant un món oníric i molt personal que segons com, ens remet a músics i poetes com ara Kiko Veneno, Federico García Lorca i Dylan Thomas.

Durant una hora vam poder gaudir d’un espectacle singular i molt interessant ofert per Daniel Magallón.

Una manera excel·lent de començar el lluiRL’art d’enguany!

 

 

“FLAMARADAS” a lluiRL’art

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Podeu obtenir més informació i configurar les vostres preferències AQUÍ. View more
Acceptar
Refusar