Presentació del llibre “Constructors de consciència i de canvi” a la Biblioteca Pública Arús

Dijous 1 de febrer de 2018 a les 19h, a la Biblioteca Pública Arús (Passeig de Sant Joan, 26 -Barcelona), tindrà lloc la presentació del llibre “Constructors de consciència i de canvi. Una aproximació als moviments socials des del Baix Llobregat”, a càrrec de Mercè Renom, Enric Prat i Esther Hachuel, codirectors de la recerca.

All llarg del temps els moviments socials han demostrat ser uns eficients constructors de consciència col·lectiva i uns agents actius en relació amb els canvis que es produeixen en la societat, conduint-los o evitant-los.   

 COM ARRIBAR-HI

Presentació del llibre “Constructors de consciència i de canvi” a la Biblioteca Pública Arús

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.