lluíRL’art “Música para curar” a càrrec de l’Adela Redondo

El projecte musical “Musica para curar” de l’Adela, va omplir com mai el lluiRL’art del divendres 16 de febrer al Mas Lluí de Sant Feliu de Llobregat. L’Adela ens va delectar amb versions de moltes cançons conegudes per al gran públic que vem acabar cantant a viva veu. Amb la taquilla inversa de més de 60 assitents al recital,  es va fer una recaptació de 670€ destinats a la Fundació Vall d’Hebrón Institut d’Oncologia (VHIO) per la investigació contra el càncer.

 

 

 

 

lluíRL’art “Música para curar” a càrrec de l’Adela Redondo

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Podeu obtenir més informació i configurar les vostres preferències AQUÍ. View more
Acceptar
Refusar