Assemblea constitutiva de l’Associació per a la Defensa del patrimoni de la Colònia Sedó i el seu entorn

Divendres 16 de febrer de 2018, a les 19 h, a Can Pasqual  d’Esparreguera, tindrà lloc l’assemblea constitutiva de  L’Associació per a la Defensa del patrimoni de la Colònia Sedó i el seu entorn. Aquesta associació neix amb la finalitat de vetllar per la conservació, rehabilitació i promoció d’aquest patrimoni industrial i natural; promoure activitats i accions diverses per donar a conèixer l’indret, la seva història i la seva riquesa natural i paisatgística i crear un fons per a la conservació de la memòria històrica vinculada amb la Colònia, on es recullin vivències, testimonis, imatges, etc., que  ajudin a millorar el coneixement del passat històric i de la vida quotidiana dels avantpassats obrers de la Colònia Sedó.

El Centre d’Estudis Comarcals s’ha sumat a aquesta iniciativa i forma part de la Junta Directiva de la nova associació.

Com arribar-hi

Assemblea constitutiva de l’Associació per a la Defensa del patrimoni de la Colònia Sedó i el seu entorn

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *