Assemblea constitutiva de l’Associació per a la Defensa del patrimoni de la Colònia Sedó i el seu entorn

Divendres 16 de febrer de 2018,  amb la sala d’actes de Can Pasqual  d’Esparreguera plena a vessar, va tenir lloc l’assemblea constitutiva de l’Associació per a la Defensa del patrimoni de la Colònia Sedó i el seu entorn. Aquesta associació neix amb la finalitat de vetllar per la conservació, rehabilitació i promoció d’aquest patrimoni industrial i natural; promoure activitats i accions diverses per donar a conèixer l’indret, la seva història i la seva riquesa natural i paisatgística i crear un fons per a la conservació de la memòria històrica vinculada amb la Colònia, on es recullin vivències, testimonis, imatges, etc., que ajudin a millorar el coneixement del passat històric i de la vida quotidiana dels avantpassats obrers de la Colònia Sedó.

A l’acte van intervenir el president de l’associació Josep Maria Cobos, la vicepresidenta Gràcia Dorel-Ferrer -que ens va fer una autèntica classe magistral sobre la història de la colònia-, i el tresorer Xavier Mas. Van ser convidats a l’acte l’alcalde d’Esparreguera, Eduard Rivas i l’alcaldessa d’Olesa de Montserrat, Pilar Puimedon que van coincidir en destacar la importànica del naixement d’aquesta associació pels vincles que la colònia ha tingut i té amb ambós municipis. És per això que el divendres 23 de febrer es va presentar de nou l’associació al municipi veí d’Olesa de Montserrat.

El Centre d’Estudis Comarcals s’ha sumat a aquesta iniciativa i forma part de la Junta Directiva de la nova associació de la mà de la directora del CECBLL, Esther Hachuel, que exerceix de vocal de Junta.

Assemblea constitutiva de l’Associació per a la Defensa del patrimoni de la Colònia Sedó i el seu entorn

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.