Decàleg dels ajuntaments feministes

El 5 de febrer va tenir lloc la 3a Trobada d’alcaldesses del Baix Llobregat.  El Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat participa en aquestes trobades des del principi de la  mà de la presidenta i la directora de l’entitat, Conxita Sánchez i  Esther Hachuel. En aquesta tercera trobada a Sant Vicenç dels Horts, les assitents a la reunió van elaborar un decàleg per impulsar polítiques de gènere als municipis de la comarca. Aquest decàleg es presentarà el 23 de març en el marc de l’acte de presentació del 5è Congrés de Dones del Baix Llobregat, on es convidarà a tots els municipis de la comarca a declarar-se municipi feminista.

En aquesta trobada, van estar presents l’alcaldessa de Sant Vicenç dels Horts, Maite Aymerich; l’alcaldessa de Sant Boi de Llobregat, Lluïsa Moret; la regidora d’Igualtat de Santa Coloma de Cervelló, Júlia Fernández; la regidora d’Igualtat de l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts, Yolanda Artigas Barber; la regidora d’Igualtat de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, Laura Solís; la 5a tinenta d’alcaldia de l’Ajuntament de Catelldefels, Eva López; la Consellera del Consell Comarcal del Baix Llobregat, Victoria Castellanos; la presidenta i la directora del Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat, Conxita Sánchez i Esther Hachuel; i Marta Corcoy, de l’Associació de Dones Periodistes de Catalunya.

Decàleg dels ajuntaments feministes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Podeu obtenir més informació i configurar les vostres preferències AQUÍ. View more
Acceptar
Refusar