lluíRL’art “9 homes llegeixen dones”

El programa lluíRL’art va presentar el 23 de març la lectura dramatitzada “9 homes llegeixen dones” dirigida per Joana Llordella. Amb una escenografia immillorable, els nou actors esparreguerins van llegir textos d’escriptores que van esbalair al públic assistent. Lectures d’Antígona, Caterina Albert, Natalia Levi, Antònia Galceran, Silvia Alcàntara, Lucia Berlin, Montserrat Roig i Maria Trulls, completades amb textos de l’autor Mircea Cartarescu, que malgrat no ajustar-se al títol de l’acte , la directora justifica així la tria: “per sort, hi ha homes que parlen de nosaltres a través dels homes, i en Mircea parla de dones corrents que ell fa extraordinàries”. Un espectacle altament recomenable.

 

lluíRL’art “9 homes llegeixen dones”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

logo estatuetaTORNA LA NIT DE LA CULTURA AL BAIX LLOBREGAT!
La Xa edició dels Premis de Reconeixement Cultural, se celebrarà el 16 de novembre de 2018 a la Sala Municipal de l'Ateneu de Sant Just Desvern Imprescindible confirmar assistència abans del dia 8 de novembre a cecbll@llobregat.info Preu: 30€ que inclou entrada als Premis i sopar