PRESENTACIÓ DEL LLIBRE SOBRE LA SETMANA TRÀGICA AL BAIX LLOBREGAT A LA BIBLIOTECA ARÚS

Dimarts 17 d’abril, la magnífica Biblioteca Arús de Barcelona va acollir la presentació del llibre col·lectiu La Setmana Tràgica i el seu context en el Baix Llobregat. La presentació va anar a càrrec d’Eduard Masjuan, doctor en Història Econòmica per la UAB i Mercè Renom, doctora en Història per la Universitat Pompeu Fabra,  coautors de la introducció del llibre. Tots dos varen fer un repàs dels estudis que s’apleguen en aquesta obra de recerca històrica inèdita, que mitjançant els estudis locals, aporta una visió del que va succeir durant la Setmana Tràgica a la comarca. El caràcter de la revolta va ser diferent segons l’orientació dels governs locals i la seva relació amb els diputats republicans del districte. Malgrat tot, la comarca va rebre la repressió i l’onada moralitzadora.

Si voleu comprar aquest llibre cliqueu aquí

 

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE SOBRE LA SETMANA TRÀGICA AL BAIX LLOBREGAT A LA BIBLIOTECA ARÚS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Podeu obtenir més informació i configurar les vostres preferències AQUÍ. View more
Acceptar
Refusar