Presentació del llibre “Setze veus santboianes”

El dilluns 16 d’abril es va presentar a al Casal l’Olivera de Sant Boi de Llobregat “Setze veus santboianes”. Es tracta d’una publicació realitzada pels participants del taller de Fonts Orals i Memòria Històrica organitzat per l’Escola de Formació Social Joan N. García-Nieto, i coordinada per l’historiador i escriptor Emili Ferrando. El llibre és un recull d’entrevistes realitzades a 16 persones de Sant Boi i conté una magnífica introducció que dona context històric a les veus i a les vides que s’hi recullen. L’acte es va fer en una sala plena de gom a gom. Es va projectar un documental de mitja hora de durada amb fotografies i fragments de les entrevistes i a continuació tant les persones que van fer les entrevistes com les entrevistades van pujar a l’escenari i van prendre la paraula, creant un moment de molt caliu. Felicitats per la iniciativa.

 

Presentació del llibre “Setze veus santboianes”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.