PRESENTACIÓ DEL LLIBRE “TRENES TALLADES. RECORDS D’UNA NENA DE RÚSSIA”

 

(cartell Roser Rosés) (3)

 

Dilluns 14 de maig a 2/4 de 7 de la tarda, a la Biblioteca Municipal l’Ateneu d’Esparreguera (Plaça d’Antoni Nin i Escudé, 1 – Esparreguera), tindrà lloc la presentació del llibre Trenes tallades. Records d’una nena de Rússia, a càrrec de la seva autora Roser Rosés.

L’acte és organitzat per l’Ajuntament d’Esparreguera, la Biblioteca Municipal l’Ateneu, la Diputació de Barcelona, el Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat i el Forum 21.

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE “TRENES TALLADES. RECORDS D’UNA NENA DE RÚSSIA”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

logo estatuetaTORNA LA NIT DE LA CULTURA AL BAIX LLOBREGAT!
La Xa edició dels Premis de Reconeixement Cultural, se celebrarà el 16 de novembre de 2018 a la Sala Municipal de l'Ateneu de Sant Just Desvern Imprescindible confirmar assistència abans del dia 8 de novembre a cecbll@llobregat.info Preu: 30€ que inclou entrada als Premis i sopar