Col·lecció Camins d’Aigua

L'itinerari de l'Aigua és un projecte cultural i lúdic que es concreta amb la creació de la col·lecció Camins d'Aigua. La col·lecció ofereix un conjunt de rutes recolzades en el patrimoni natural i cultural que ens ha llegat l'aigua i la tecnologia orientada a la seva captació, tractament i aprofitament.

El Baix Llobregat, font de l'àrea metropolitana

De Javier Morata Martín

Col·lecció Camins d'Aigua, Núm. 2

Pròleg de Gabriel Borràs

Preu 5€

Aquest itinerari forma part de la segona guia de la col·lecció Camins d’Aigua. Amb ella volem ressaltar el paper cabdal que juga la nostra comarca en l’abastament d’aigua  i a la vegada donar a conèixer la importància d’aquest canvi de model en el consum i les infraestructures hídriques que ho fan possible. Us proposem uns itineraris pensats com a sortides matinals, en els que veurem com les transformacions produïdes al llarg del temps, de  les tecnologies i de la innovació l’aigua, arriba del riu a les nostres llars i sabrem com el Llobregat esdevé la font de l’àrea metropolitana.

El riu més treballador. Sis itineraris per conèixer l'aprofitament energètic del curs baix del riu Llobregat

De Javier Morata Martín

Col·lecció Camins d'Aigua, núm 1

Preu 5€

El riu més treballador és la primera guia de la col·lecció Camins d’Aigua.
A través d’aquestes guies us anirem oferint un conjunt de rutes recolzades en aquest patrimoni natural i cultural que ens han llegat l’aigua i la tecnologia orientada a la seva captació, tractament i aprofitament. El riu més treballador és la primera guia de la col·lecció Camins d’Aigua.

Veure el PDF

Col·lecció Camins d’Aigua
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Podeu obtenir més informació i configurar les vostres preferències AQUÍ. View more
Acceptar
Refusar