Presentació del núm. 17 de la revista Memòria Antifranquista

L’Arxiu Comarcal del Baix Llobregat va acollir el dimarts 29 de maig la presentació del núm. 17 de la revista Memòria Antifranquista de l’Associació per a la Memòria Històrica i Democràtica del Baix Llobregat. Aquesta revista ressegueix la ocupació dels franquistes d’Espanya  pels diferents territoris. Aquesta és la dissetena edició i són a Castella la Manxa. El següent número tractarà la repressió a Castella – Lleó i es presentarà a l’octubre.

La presentació va anar a càrrec de la directora de l’ACBL, M.Luz Retuerta, de la presidenta del Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat, Conxita Sánchez, de la presidenta de l’ARMHBLL, Carmen Romero, i de la directora de la revista, Tina Merino. La revista es compon per divuit articles realitzats per historiadors i historiadores i una entrevista a a Pablo Martín de los Ríos, Vicepresidente del Centro Cultural Castilla-La Mancha de Cornellà de Llobregat

 

Presentació del núm. 17 de la revista Memòria Antifranquista

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.