Signatura d’un protocol de col·laboració entre el CECBLL i CCOO

El CECBLL i CCOO signen un protocol de col·laboració

El Centre d‘Estudis Comarcals del Baix Llobregat i el sindicat es comprometen a organitzar activitats conjuntes en diferents àmbits culturals i socials.

El dia 4 de maig, Josep Maria Romero, secretari general de CCOO, Conxita Sánchez, presidenta del CECBLL, han signat un protocol de col·laboració. Amb aquest acte, les dues entitats baixllobregatines es comprometen a organitzar activitats conjuntes, en algunes de les matèries que li són comunes:

  • Història del Baix Llobregat
  • Memòria històrica i democràtica i els seus valors
  • Organitzar debats, reflexions
  • Divulgar estudis i temàtiques d’interès cultural i sociolaboral de la comarca.

Segons Conxita Sánchez aquest acord és fruit “de la voluntat del CECBLL de treballar en xarxa i cooperar amb el conjunt d’organitzacions socials i entitats comarcals, tal com es va fer palès en el Congrés “El Baix Llobregat a Debat”, amb l’objectiu de promoure una visió de la comarca avançada culturalment, justa econòmicament i social i respectuosa amb el territori i la sostenibilitat.”

D’altra banda, Josep M. Romero ha destacat que aquest protocol de col·laboració “desenvolupa una estratègia de recorregut del sindicat de cercar complicitats i aliances àmplies amb els actors més destacats i més dinàmics de la comarca. El nostre projecte sindical és al centre de treball i alhora es construeix des de la reivindicació social amb les expressions culturals i valors compartits existents al territori.”

 

Signatura d’un protocol de col·laboració entre el CECBLL i CCOO

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Podeu obtenir més informació i configurar les vostres preferències AQUÍ. View more
Acceptar
Refusar