Programa Lluir El Baix: curs d’iniciació a la Viquipèdia

Benvinguts a la Viquipèdia, l’enciclopèdia de contingut lliure que tothom pot millorar.

Així s’encapçala la web de Viquipèdia, i sota aquesta premisa col·laborativa, el Centre d’Estudis ha iniciat un projecte que hem anomenat Lluir El Baix. Ja fa temps que ens n’hem adonat que hi ha molt temes relacionats amb la comarca del Baix Llobregat que encara no apareixen a la Viquipèdia i volem contribuir a què la comarca del Baix Llobregat sigui coneguda arreu. Per això el 5 de maig vem fer una sessió per aprendre a editar a la Viquipèdia amb la col·laboració de l’Assocació Amical Viquimedia. Unes 25 persones vam aprendre de la mà de Pau Colomines, voluntari de l’associació, les nocions bàsiques per editar així com els 5 pilars i conceptes bàsics del món Viquipèdia. La sessió va ser molt profitosa i ens vem emplaçar en tornar-nos a trobar el divendres 29 de juny.

El Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat, com a entitat de referència en la recerca i la divulgació  de la cultura i el patrimoni de la comarca, liderarà aquest projecte que és obert a tothom qui vulgui participar.

 

Programa Lluir El Baix: curs d’iniciació a la Viquipèdia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.