Festa de la Vida Bona al Parc Torreblanca

“Cadascú té dret a les seves bogeries i a la seva manera de veure la vida

El 27 de maig al Parc Torreblanca va tenir lloc la 1a Festa de la Vida Bona, una iniciativa del Grup Impulsor de la Salut Mental Comunitària al Baix Llobregat, que pretén aconseguir un model de Salut Mental Comunitària que integri les persones amb especials fragilitats a la comunitat.

La Festa neix a partir de les conclusions del “Congrés el Baix Llobregat a debat” que es va celebrar l’any 2016. En el marc d’aquest congrés va néixer, per part d’alguns professionals propers a la Salut Mental, la necessitat de crear en el territori un grup que impulsés la idea de Salut Mental Comunitària, que s’ha dividit en les àrees de Treball, Habitatge i Vida Bona.

El primer que es van plantejar és quins són els factors de seguretat que permeten tenir expectatives i crear un projecte de vida. L’habitatge és un d’ells i el segon és el treball. La vida bona és més conceptual, hi ha un debat continu entorn d’unes línies marcades: l’oci, la família, l’alimentació, les arts escèniques, l’esport, fent alhora una crida a la comunitat.

Va ser una festa molt engrescadora, amb un programa molt ampli. Les entitats van donar informació i va haver activitats com ioga, tallers de menjar saludable, herbes remeieres, dansa, tallers de reciclatge, una pintura mural, un taller d’arteràpia…

 

 

Festa de la Vida Bona al Parc Torreblanca

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Podeu obtenir més informació i configurar les vostres preferències AQUÍ. View more
Acceptar
Refusar