Presentació del llibre “Construyendo dignidad: del barrio a la ciudad”

El nostre soci i col·laborador Àngel Merino va presentar, el dijous 24 de maig,  el seu  llibre “Construyendo dignidad: del barrio a la ciudad”. Es tracta d’una aproximació a la història del moviment veïnal del barri de La Salut de Sant Feliu que va coincidir amb la inauguració del mural,  obra homenatge a la lluita veïnal del mateix barri . En paraules del propi Merino, que va ser alcalde de la ciutat,  “la lluita col·lectiva per la plaça va construir el barri a partir de la cohesió social, sabíem que veníem de llocs diferents però aquesta lluita ens feia sentir a tots igualsAquesta plaça la va aconseguir la lluita del barri, i aquesta plaça és nostra però també és de Sant Feliu”.

 

Presentació del llibre “Construyendo dignidad: del barrio a la ciudad”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Podeu obtenir més informació i configurar les vostres preferències AQUÍ. View more
Acceptar
Refusar