FÒRUM DE DONES. Lideratges femenins al Baix. 40 anys de feminisme

El projecte Lideratges Femenins al Baix. 40 anys de feminisme, engegat l’any 2017 consisteix  en estudiar i documentar el protagonisme de les baixllobregatines en la lluita pels drets de les dones a Catalunya des de la transició fins als nostres dies. Des de principis del 2018 estem impulsant una sèrie d’entrevistes i  fòrums de dones per donar veu a les protagonistes i recollir-ho en els resultats del projecte.

El primer fòrum es va fer el dia 17 de maig a la seu del Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat i duia per títol Dones, cultura i ciència. Es van reunir 25 dones que viuen o treballen a la comarca vinculades al coneixement.

El segon fòrum, Dones, indústria i tecnologia es va celebrar el 24 de maig a l’espai Baronda d’Esplugues de Llobregat. Una quinzena de dones van parlar del paper de la dona en el món de la indústria i la tecnologia a la comarca.

 

I el tercer fòrum s’ha fet  a la Biblioteca de les Voltes de Sant Vicenç dels Horts, avui dia 31 de maig. Sota el títol Feminisme als municipis una dotzena de dones, que desenvolupen la seva activitat professional en les institucions o amb responsabilitat institucional, han debatut i comentat com el feminisme s’implementa als nostres municipis.

 

FÒRUM DE DONES. Lideratges femenins al Baix. 40 anys de feminisme

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.