LluíRL’art amb el concert de Jazz Manouche

Sant Feliu de LLobregat,

Centre Cívic Mas LLuí,
Divendres 18 de maig a les 21,00 h.

lluíRL’art és un espai per donar a conèixer la producció escènica de petit format del Baix Llobregat. Aquest mes de juny el Concert de Jazz Manouche a càrrec d’un grup d’amics que han sortir de l’Aula 102 l’Escola Municipal de Música i Centre d’Arts de L’Hospitalet de Llobregat i es troben cada setmana al buc d’assaig número 3 de la Federació Obrera de Molins de Rei

Us hi esperem!!!!

Organitza: Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat i l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Preu: Taquilla inversa

Hi haurà servei de begudes                                                                                                                 Com arribar-hi

LluíRL’art amb el concert de Jazz Manouche

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Captura imatge expo5a JORNADA DE PAISATGES CONTEMPORANIS DEL BAIX LLOBREGAT  El paper de l’arquitectura tradicional en la conservació del paisatge   Dimecres 19 de setembre a les 18,30 h Centre Cívic Mas Lluí (c/Estelí, 10, Sant Feliu de Llobregat)