SEGON ITINERARI “EL BAIX LLOBREGAT, FONT DE L’ÀREA METROPOLITANA”

02 04 Depósito de Sant Pere Mártir cota 300LA CONSOLIDACIÓ DEL LLOBREGAT COM A FONT PER A L’ABASTIMENT DE BARCELONA: Dipòsit i central d’elevació d’Esplugues de Llobregat, cota 100. Dipòsit de Sant Pere Màrtir i carretera de les aigües

DISSABTE 30 DE JUNY DE 9 A 14h

PUNT DE SORTIDA: Estació PONT D’ESPLUGUES, Trambaix

PUNT D’ARRIBADA: Estació CARRETERA DE LES AIGÜES, funicular de Vallvidrera

PREU SOCIS: 0€ / PREU NO SOCIS: 3€ / Menors de 14 anys: gratuït

L’inici de l’itinerari se situa a l’estació Pont d’Esplugues del Trambaix. D’aquí ens dirigirem a Sant Just Desvern per la carretera Laureà Miró i a través del carrer del Nord arribarem al dipòsit i a la central d’elevació anomenats Esplugues cota 100.

A continuació seguirem pel carrer d’Andreu Amat i, a través de l’avinguda de Lluís Companys, l’avinguda de la Miranda i els carrers del Dr. Gimeno, de Jaume Huguet, de Pere Berruguete, de Jordi de Deu i de Josep Echegaray, arribarem a l’Espai Mireia. Des d’aquí prendrem la Carretera de les Aigües des d’on assolirem unes magnifiques vistes del delta del Llobregat i de la ciutat de Barcelona, passant per la Font de la Mandra, en pocs minuts arribarem al dipòsit de Sant Pere Màrtir.

L’itinerari continua per aquesta carretera fins a passar el funicular de Vallvidrera, on trobarem l’estació de la Carretera de les Aigües i donarem per finalitzat el recorregut.

INSCRIPCIONS AQUÍ

Per més informació podeu trucar al 936663527

 

Amb el suport d’ATLL

 

SEGON ITINERARI “EL BAIX LLOBREGAT, FONT DE L’ÀREA METROPOLITANA”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Podeu obtenir més informació i configurar les vostres preferències AQUÍ. View more
Acceptar
Refusar