EL PATRIMONI INDUSTRIAL DEL BAIX LLOBREGAT. UNA EINA DE DESENVOLUPAMENT LOCAL a càrrec de la Dra. Gràcia Dorel-Ferré

El dimarts 12 de juny al Centre Jujol Can Negre de Sant Joan Despí, va tenir lloc la conferència “EL PATRIMONI INDUSTRIAL DEL BAIX LLOBREGAT. UNA EINA DE DESENVOLUPAMENT LOCAL “  a càrrec de la Dra. Gràcia Dorel-Ferré, membre del laboratori de recerques LLSETI de la Universitat de Savoie Mont-Blanc.

Àlex Medrano, regidor de l’Ajuntament de Sant Joan Despí i Conxita Sánchez, presidenta del Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat van donar la benvinguda als assistents que, tot seguit, van poder gaudir de la conferència que la Dra. Gràcia Dorel-Ferré va oferir. L’acte es va acabar amb una tertúlia molt interessant que van mantenir les persones assistents a l’acte amb la Dra. Dorel-Ferré.

Després de fer un repàs per tot el que significa el ric patrimoni industrial del Baix Llobregat, Dorel-Ferré va concloure que un patrimoni industrial és una font d’ingressos quan s’ha fet un inventari complet, quan s’ha estudiat el patrimoni (amb monografies, estudis globals), quan s’ha donat a conèixer (amb itineraris, visites, guies i publicacions), quan s’ha reconegut (BCIL, BIN) i quan s’ha valorat i reutilitzat ( amb oficines, habitatges, espais de lleure, espais d’estudi, etc.).  És la marca d’identitat d’un poble.

EL PATRIMONI INDUSTRIAL DEL BAIX LLOBREGAT. UNA EINA DE DESENVOLUPAMENT LOCAL a càrrec de la Dra. Gràcia Dorel-Ferré

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Podeu obtenir més informació i configurar les vostres preferències AQUÍ. View more
Acceptar
Refusar