Inauguració de l’exposició “Construint el territori. Arquitectura tradicional i paisatge a Catalunya”

Ia_Arquitec_paisatge.jpg_1736903505Dijous 6 de setembre a les 19 h al Centre Cívic Mas Lluí, tindrà lloc la inauguració de l’exposició Construint el territori. Arquitectura tradicional i paisatge a Catalunya, i la conferència Masos, dones i vida familiar, que impartirà la Dra. Carme Sanmartí.

L’exposició vol posar en valor l’arquitectura tradicional catalana en tota la seva diversitat territorial i tipològica, des d’una perspectiva etnològica.

 

 

Inauguració de l’exposició “Construint el territori. Arquitectura tradicional i paisatge a Catalunya”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

logo estatuetaTORNA LA NIT DE LA CULTURA AL BAIX LLOBREGAT!
La Xa edició dels Premis de Reconeixement Cultural, se celebrarà el 16 de novembre de 2018 a la Sala Municipal de l'Ateneu de Sant Just Desvern Imprescindible confirmar assistència abans del dia 8 de novembre a cecbll@llobregat.info Preu: 30€ que inclou entrada als Premis i sopar