Sabíeu que… setembre

SLIDER_concurs-07

Sabeu quantes edicions ha celebrat enguany el Festival Altaveu de Sant Boi de Llobregat?  

El Festival Altaveu de Sant Boi de Llobregat va arrencar l’any 1989 amb música d’autor i de protesta. Enguany n’han celebrat la 30a edició! Es tracta d’un dels festivals de música més veterans de Catalunya que ha anat evolucionat al llarg dels anys. Des de l’any 1990 s’atorguen els Premis Altaveu que reconeixent la feina d’artistes, entitats i iniciatives que han enriquit el panorama musical de l’any. L’any 1993 es va engegar L’ALTAVEU FRONTERA,  la secció competitiva del Festival per a noves bandes i grups emergents de tota mena d’estils residents als Països Catalans. Sota el nom Altaveu+, i des del 2016, el festival ha posat en marxa un mini-cicle de documentals musicals en col·laboració amb el festival In-Edit, un altre de xerrades al voltant de la música, una fira de discos i llibres i una exposició. I també un Altaveu en família per a que els més petits puguin gaudir de la música. Moltes felicitats Altaveu!

Sabíeu que… setembre

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Podeu obtenir més informació i configurar les vostres preferències AQUÍ. View more
Acceptar
Refusar