MicroCornellàTeatre AL LLUIRL’ART DE SETEMBRE

Divendres 21 de setembre al Centre Cívic Mas Lluí, va tenir lloc l’actuació del grup de Cornellà de Llobregat, MicroCornellàTeatre. L’obra “T de Microteatre” és un homenatge a la companyia teatral T de Teatre, que enguany compleix el seu 25è aniversari. La comèdia parla d’homes, de dones, de sexe… en forma de petits monòlegs i dues escenes basades en l’obra “Homes”, la primera que van posar en escena les noies de T de Teatre.

Va ser una vetllada molt divertida i una bona manera de reemprendre, després de l’estiu, aquesta activitat que de mica en mica es va consolidant i que ens permet conèixer la producció escènica de petit format del Baix Llobregat.

MicroCornellàTeatre AL LLUIRL’ART DE SETEMBRE

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

logo estatuetaTORNA LA NIT DE LA CULTURA AL BAIX LLOBREGAT!
La Xa edició dels Premis de Reconeixement Cultural, se celebrarà el 16 de novembre de 2018 a la Sala Municipal de l'Ateneu de Sant Just Desvern Imprescindible confirmar assistència abans del dia 8 de novembre a cecbll@llobregat.info Preu: 30€ que inclou entrada als Premis i sopar