MicroCornellàTeatre AL LLUIRL’ART DE SETEMBRE

Divendres 21 de setembre al Centre Cívic Mas Lluí, va tenir lloc l’actuació del grup de Cornellà de Llobregat, MicroCornellàTeatre. L’obra “T de Microteatre” és un homenatge a la companyia teatral T de Teatre, que enguany compleix el seu 25è aniversari. La comèdia parla d’homes, de dones, de sexe… en forma de petits monòlegs i dues escenes basades en l’obra “Homes”, la primera que van posar en escena les noies de T de Teatre.

Va ser una vetllada molt divertida i una bona manera de reemprendre, després de l’estiu, aquesta activitat que de mica en mica es va consolidant i que ens permet conèixer la producció escènica de petit format del Baix Llobregat.

MicroCornellàTeatre AL LLUIRL’ART DE SETEMBRE

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Podeu obtenir més informació i configurar les vostres preferències AQUÍ. View more
Acceptar
Refusar