Presentació del llibre de Núria Flores Sola Anem a robar la lluna

La tarda del 5 d’octubre el Centre Cívic Mas Lluí va acollir la presentació del llibre Anem a robar la lluna! de la il·lustradora infantil Nuria F. Sola. La presentació va anar a càrrec de l’escriptora santfeliuenca Maite Carranza. Davant d’un públic infantil, l’autora va explicar que la idea del llibre va sorgir a partir de “l’amic imaginari” que tenia el seu fill quan era molt petit. El llibre treballa un valor clau de la vida, la amistat, i ho fa a través de tres personatges que representen  tres tipus d’amistats diferents. A més el llibre també parla dels somnis que es realitzen d’una forma diferent a la que teníem pensada…

 

Presentació del llibre de Núria Flores Sola Anem a robar la lluna

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Podeu obtenir més informació i configurar les vostres preferències AQUÍ. View more
Acceptar
Refusar