LluiRL’art amb el grup de música “Banda Sonora de Plectre”

El LluiRL’art d’aquest mes d’octubre ens va oferir un concert del grup “Banda Sonora de Plectre”, que ens va oferir un repertori basat en música de pel·lícules interpretat per instruments de plectre (mandolina, bandúrries, llaüts, guitarres i baix). El plectre és un element complementari que s’utilitza per a puntejar, gratar o fregar les cordes de la guitarra i d’altres instruments de corda.

Amb arranjaments adaptats especialment per a aquesta formació i el timbre tan característic dels diferents instruments, els temes interpretats van sorprender per la seva sonoritat tan diferent i, a la vegada, encisadora.

 

 

 

LluiRL’art amb el grup de música “Banda Sonora de Plectre”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Podeu obtenir més informació i configurar les vostres preferències AQUÍ. View more
Acceptar
Refusar