El CECBLL informa sobre el Canal de la Infanta a alumnes de la UPC

El passat 16 d’octubre un grup d’estudiants d’arquitectura de la UPC amb el professor Xavier Llobet al capdavant, va visitar el Centre d’Estudis Comarcals. El motiu, rebre informació sobre la situació i l’itinerari del Canal de la Infanta per tal d’assolir alguns dels objectius del treball de final de carrera, en el qual els i les alumnes han de fer una anàlisi de les possibilitats sociourbanístiques que encara ofereix aquesta infraestructura de rec del segle XIX que passa per Molins de Rei, Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí, Cornellà de Llobregat, l’Hospitalet de Llobregat i Barcelona.

La sessió d’informació es va desenvolupar a la sala d’actes de l’Arxiu Comarcal del Baix Llobregat i va ser conduïda pel soci del Centre Javier Morata. En acabar es va fer una visita a les instal·lacions de l’Arxiu Comarcal i una visita a alguns dels trams del canal de la Infanta situats entre Molins de Rei i Sant Feliu.

El CECBLL informa sobre el Canal de la Infanta a alumnes de la UPC

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.