QUART ITINERARI “EL BAIX LLOBREGAT, FONT DE L’ÀREA METROPOLITANA”

 

04 01 ETAP Llobregat de Abrera

NOUS RECURSOS RIU AMUNT: ETAP d’Abrera, Pous radials de Martorell, Estació de bombament de la riera del Morral

DISSABTE 10 DE NOVEMBRE DE 9 A 14h

PUNT DE SORTIDA: Estació Martorell Vila, FGC

PUNT D’ARRIBADA: Estació Martorell Vila, FGC

SOCIS: 0€ / NO SOCIS: 3€ / Menors de 14 anys: gratuït

L’inici de l’itinerari és l’estació de Martorell Vila de FGC. Des d’aquí, travessarem la C-243c pel pas subterrani que condueix al pont del Diable. Sense creuar el pont, prendrem a la dreta pel GR-270, anomenat també camí del Llobregat, un camí de ribera que transcorre pel marge esquerre del riu. En creuar sota els ponts d’ADIF rodalies i dels FGC, passarem pel costat del pou radial número 1.

A continuació anirem en direcció a Abrera, passarem sota el pont d’ADIF AVE i de seguida trobarem el pou radial número 2. Arribarem a l’estació de bombament de la riera del Morral, que s’encarrega d’elevar l’aigua dels tres pous radials fins a l’ETAP d’Abrera.

Creuarem la riera del Morral i ens desviarem del camí per apropar-nos al pou radial númro 3, ja al terme municipal d’Abrera. Vist el pou, tornarem al camí i continuarem riu amunt fins arribar a l’ETAP d’Abrera.

***Com que farem una visita a l’ETAP d’Abrera, és imprescindible que poseu el número del DNI al full d’inscripció i que el porteu el dia de l’excursió. 

PLACES LIMITADES PER ORDRE D’INSCRIPCIÓ

INSCRIPCIONS AQUÍ

Per més informació podeu trucar al 936663527

Amb el suport d’ATLL

QUART ITINERARI “EL BAIX LLOBREGAT, FONT DE L’ÀREA METROPOLITANA”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

logo estatuetaTORNA LA NIT DE LA CULTURA AL BAIX LLOBREGAT!
La Xa edició dels Premis de Reconeixement Cultural, se celebrarà el 16 de novembre de 2018 a la Sala Municipal de l'Ateneu de Sant Just Desvern Imprescindible confirmar assistència abans del dia 8 de novembre a cecbll@llobregat.info Preu: 30€ que inclou entrada als Premis i sopar