Darrer LluíRL’art de l’any amb “Las Fritas”

El darrer lluiRL’art de l’any 2018 va comptar amb una magnífica interpretació de Las Fritas.

Las Fritas és una companyia de teatre feminista, formada per tres joves actrius que es van conèixer al Col·legi del Teatre de Barcelona. Elles són Laia Ferré, Adriana G. Andreo i Neus Gispert. Creuen en el teatre no només com a creació artística, sinó també com una forma de transformació social.

El divendres 30 de novembre, las Fritas van portar al Centre Cívic Mas Lluí l’espectacle ‘First Round’ una comèdia àcida i  satírica amb una forta crítica a la societat patriarcal, de la que van poder gaudir les més de trenta persones que van assitir-hi.

 

Darrer LluíRL’art de l’any amb “Las Fritas”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Podeu obtenir més informació i configurar les vostres preferències AQUÍ. View more
Acceptar
Refusar