40 Anys del Casal de la Dona de Sant Feliu de Llobregat

El dimarts 27 de novembre el Casal de la Dona de Sant Feliu de Llobregat, amb el suport de l’Arxiu Comarcal del Baix Llobregat i del Centre d’Estudis Comarcals, va fer un acte per anunciar la celebració del 40è aniversari de l’associació. L’acte va aplegar dones relacionades amb totes les etapes del Casal i algunes joves de l’Institut Olorda que expressen el futur de la associació. De fet, el títol de l’acte era “Passat, present i futur del feminisme a Sant Feliu de Llobregat”. Van participar diverses presidentes del Casal, des de Conxita Fernández, l’actual presidenta, fins altres que han presidit moments anteriors, com ara Fermina Recio, Mercè Fernàndez i Magda Torre;  també van assistir representants d’altres col·lectius de dones, regidores de l’Ajuntament, entre les quals l’actual regidora del programa de la dona, Lídia Muñoz, representants de l’Escola de Persones Adultes i un llarg etc.

Es va parlar dels inicis, del centre de planning, del l’arribada del feminisme a l’ajuntament, del futur i de la necessitat de que existeixin associacions de dones.

L’acte, conduit per M. Luz Retuerta i per Esther Hachuel, va ser enregistrat íntegrament per tenir un document d’arxiu i per elaborar un petit vídeo que s’estrenarà durant el 2019, en el marc dels actes de celebració del 40è aniversari del Casal de la Dona.

na de Sant Feliu de Llobregat.

40 Anys del Casal de la Dona de Sant Feliu de Llobregat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

CICLE DE CONFERÈNCIES I MOSAICS D’EXPERIÈNCIES