lluiRL’literatura amb el santfeliuenc Jordi Cruz

El dijous 13 de desembre, en el marc del nostre programa  lluirRL’literatura, vam tenir el plaer de presentar el llibre del santfeliuenc Jordi Cruz, 3 nits de torb i 1 cap d’any. En Jordi, meteoròleg, narra en aquesta novela amb rerafons real, com i perquè va succeir l’episodi de vent que de forma imprevisible va assolar el Pirineu els darrers dies de l’any 2000 i va causar la mort d’un grup d’excursionistes que caminaven pel cim del Balandrau.

La presentació va comptar amb la intervenció de l’autor i del meteoròleg Dani Ramírez, “l’home del temps” de TV3.

Ens van acompanyar prop d’un centenar de persones.

lluiRL’literatura amb el santfeliuenc Jordi Cruz

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Podeu obtenir més informació i configurar les vostres preferències AQUÍ. View more
Acceptar
Refusar