Presentació del llibre Del port d’Ordal al pont del Llobregat

El 14 de desembre es va presentar, a la casa-museu del Centre Excursionista de Vallirana, el llibre Del port d’Ordal al pont del Llobregat. Un recorregut històric per l’N-340.  L’acte va estar complementat per la conferència històrica sobre la construcció d’aquesta via a càrrec de M. Teresa Navas, doctora en geografia i professora de la UPC, a la vegada que autora de la tesi doctoral sobre aquesta carretera, i que ha servit de base per la confecció del llibre. Llibre que ha estat editat per Edicions del Llobregat, la editorial del nostre Centre d’Estudis.

La convocatòria va comptar amb mes de cinquanta assistents entre els quals estudiosos locals dels pobles de les rodalies, professionals, veïns i veïnes, així com representants d’entitats i membres dels consistoris afectats. Tots ells van poder intervenir en el debat posterior sobre aspectes tant històrics com actuals d’aquest vial.

Va ser el primer acte dels que es realitzaran sobre aquest tema, als pobles d’aquest entorn geogràfic.

Presentació del llibre Del port d’Ordal al pont del Llobregat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Podeu obtenir més informació i configurar les vostres preferències AQUÍ. View more
Acceptar
Refusar