CLUB DE LECTURA DE COCOS: TIGRES DE VIDRE DE TONI HILL

El Centre d’Estudis col·labora amb algunes activitats de caire cultural que organitza Comissions Obreres Baix Llobregat, com ara el Club de Lectura de COCOS. El dia 13 de desembre la nostra presidenta, Conxita Sánchez, va sssitir al club de lectura on es presentava el llibre Tigres de vidre de Toni Hill, una absorbent història de suspens piscològic que explora els límits entre la culpa i l’expiació. L’autor es reafirma com una  de les grans plomes del gènere de la novel·la negra del nostre país.

CLUB DE LECTURA DE COCOS: TIGRES DE VIDRE DE TONI HILL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.