Sabíeu que… gener

SLIDER_concurs-07

 Sabíeu que l’origen del nom de Sant Boi de Llobregat prové d’un sant francès? 

SANCTI BAUDILI, SANT BALDIRI, SEMBOI, SANT BOY, SEMBOY, VILABOI, SAN BAUDILIO i finalment SANT BOI

Procedent del nom d’un sant francès, l’evolució de l’actual nom de la vila de Sant Boi de Llobregat ha sigut constant durant el pas de les centúries i ha variat segons les conjuntures polítiques i socials. El Museu de Sant Boi ha realitzat un treball de compilació de documents i materials de diverses èpoques que ha permès seguir l’evolució històrica del nom de la ciutat i que ha donat com a  fruit l’exposició  Els noms de Sant Boi . Es podrà visitar fins al mes d’abril.

 

 

Sabíeu que… gener

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Podeu obtenir més informació i configurar les vostres preferències AQUÍ. View more
Acceptar
Refusar