LluíRL’art amb el cantautor “Emiliano Valdeolivas”

En acabar la presentació de la base de dades de l’empresonament franquista al Baix Llobregat vem programar, tot seguit, el primer lluiRL’art de l’any. El cantautor i professor de llengua espanyola Emilano Valdeolivas ens va oferir un concert de cançons de la generació del 36 que va  delectar al públic assistent. El concert formava part del nostre programa lluíRL’art, un espai per donar a conèixer la producció escènica de petit format del Baix Llobregat. Qui vulgui participar al programa lluiRL’art i oferir el seu espectacle al públic de la comarca, que es posi en contacte amb nosaltres.  [cecbll@llobregat.info] 936663527

LluíRL’art amb el cantautor “Emiliano Valdeolivas”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.