ES CONSTITUEIX EL CONSELL DE SALUT DEL BAIX LLOBREGAT

El passat 31 de gener es va constituir el Consell de Salut del Baix Llobregat a la sala d’actes del Consell Comarcal. Aquest és el primer consell de salut a nivell comarcal de tot Catalunya. Aquest nou òrgan té per missió involucrar a institucions, agents socials i econòmics, entitats, plataformes, etc.  que treballen per la salut pública de la nostra comarca, i dotar-los d’entitat pròpia per tirar endavant aspectes de planificació, gestió i avaluació de serveis de salut, a partir del debat comunitari.

Aquest consell de salut és la materialització d’una de les demandes que va sorgir al congrés El Baix Llobregat a debat en matèria de salut, així com també la creació d’un grup de salut mental comunitària nascut a principis de l’any 2017, i que també formen part del Consell de Salut del Baix Llobregat.

Vegeu la notícia de la constitució del Consell de Salut del Baix Llobregat

ES CONSTITUEIX EL CONSELL DE SALUT DEL BAIX LLOBREGAT

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Podeu obtenir més informació i configurar les vostres preferències AQUÍ. View more
Acceptar
Refusar