lluiRL’art de febrer – Recital poètic “Fer-te pessigolles i descomptar-te”

Aquest mes de febrer, el lluiRL’art va fer un tast per la poesia de la Marta Pérez Sierra, acompanyada pel músic i compositor Guillem Payaró. La Marta Pérez és, a més, una gran dinamitzadora cultural. Dirigeix i coordina des de l’any 2014 el projecte cultural “CONTRAPUNT POETIC” a Sant Feliu de Llobregat que aglutina, al voltant de la poesia, diferents classes d’art com poden ser la música, pintura, dansa, etc… També és autora de diversos llibres que va usar per fer el recital.

lluiRL’art de febrer – Recital poètic “Fer-te pessigolles i descomptar-te”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

CICLE DE CONFERÈNCIES I MOSAICS D’EXPERIÈNCIES