Inaugurades dues exposicions produïdes per CCOO

El dimarts  5 de març es van inaugurar a la seu del Centre d’Estudis dues exposicions realitzades per CCOO, ‘La maternitat d’Elna‘ i ‘La catàstrofe de les guerres. Guerra, víctimes de l’exili, …. refugiats‘. Aquestes dues exposicions, que tenen la guerra com a fil conductor, ens parlen de l’empoderament de les dones per conquerir i mantenir un espai de vida i de confort en mig de la desolació, i de com el que està passant actualment amb les persones refugiades té un espectacular paral·lelisme amb la nostra història recent i amb les experiències de vida de milers de persones que van haver d’exiliar-se l’any 1939. La inauguració va anar a càrrec de Manuel Leiva, regidor de l’ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, de la presidenta del CECBLL Conxita Sánchez, el secretari general de CCOO Baix Llobregat, Jose Maria Romero i Carmen  Romero presidenta de l’Associació per a la Memòria Històrica i Democràtica del Baix Llobregat. Totes tres entitats van coorganitzar l’exhibició d’aquestes dues exposicions que va ser visitable fins el 22 de març.

 

 

 

Inaugurades dues exposicions produïdes per CCOO

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.