Fina Rius interpreta la conferència – col·loqui “ISMENE”

Fina Rius ens va portar el monòleg Ismene al lluiRL’art del mes de març. Ismene és un monòleg en forma de conferència de la dramaturga quebequesa Carole Fréchette que ha estat traduït per Elisabet Ràfols, dirigit per Imma Colomer i interpretat per Fina Rius.

Ismene va ser una de les supervivents a la tragèdia atroç de la seva nissaga a l’antiga Grècia. Quan accepta el repte de la invitació a la conferència, no ho fa amb la intenció de justificar els seus actes, sinó per trobar respostes a les qüestions que l’agiten i la consumeixen. Es tracta  d’un text matisat i intel·ligent que parla de la presència de les dones a l’esfera pública, del discurs de la desobediència i de la importància de tenir un espai propi i desgrana la personalitat d’una antiheroïna amb totes les seves llums i ombres, i amb una magnífica interpretació de l’actriu baixllobregatina Fina Rius.

Fotografies de Marc Rius, extretes de Fet a sant Feliu. Vegeu tota la galeria

Fina Rius interpreta la conferència – col·loqui “ISMENE”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.