ASSEMBLEA DE SOCIS I SÒCIES 2019: canvi de presidència

Fa sis anys que Conxita Sánchez Medina va assumir la presidència del Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat. La Conxita va agafar uns anys difícils, i va haver de fer grans esforços per mantenir viva una entitat que provenia d’una llarga i dilatada trajectòria en el món de la cultura i la defensa del patrimoni de la comarca del Baix Llobregat. Al llarg dels seus sis anys de mandat ha posat el Centre d’Estudis al lloc que li pertoca i l’ha convertit en un centre promotor cultural de referència a la comarca i a Catalunya.

Enguany tocava la renovació de la junta directiva i Conxita Sánchez ja havia anunciat la seva retirada, després de 6 anys  al capdavant de l’associació i de ser elegida presidenta dues vegades. Genoveva Català Bosch ha estat la persona que ha assumit aquesta responsabilitat; ella ja formava part de la Junta Directiva i es va iniciar al Centre amb el congrés El Baix Llobregat a debat, assumint la coordinació de l’àmbit d’Entorn i Territori.

Genoveva Català enceta la cinquena presidència del Centre d’Estudis. Ha estat precedida per Isidre Clopas, que en va ser president abans de la legalització de l’associació (1974-1980); Jaume Codina, que ho va ser entre 1980 i 1995; Carles Riba (1995-2013), que afortunadament encara és membre de la Junta; i Conxita Sánchez, que acaba d’exercir una presidència de 6 anys durant la qual ha obert importants línies de treball per al Centre.

L’Assemblea, que va aplegar un important nombre de socis i sòcies,  ha aprovat per unanimitat la Memòria d’activitats i el tancament del pressupost de l’any 2018, el projecte d’activitats i el pressupost per aquest 2019. L’assemblea de divendres 15 de març també ha estat el marc on s’ha presentat el projecte 2019-2022 i l’equip que dirigirà el Centre durant aquest nou període que encetem.

Aquesta ha estat una Assemblea especial per diversos motius. El primer és el canvi de presidència, però Conxita Sánchez ens ha dit adéu només com a presidenta ja que segueix sent membre de la junta directiva i encapçala projectes d’envergadura de la nostra entitat. Però també han deixat la junta persones amb una llarga trajectòria; ens han dit adéu només com a membres de la Junta, M.Luz Retuerta Jiménez, Agnès dal Maschio Eisele, Montserrat Torra Puigdellívol i Frederic Prieto Caballé. A tots cinc se’ls hi va lliurar un detall en senyal d’agraïment a la seva dedicació i la seva estima al Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat.

Volem fer palès en aquest text el més sincer agraïment de la Junta i de l’equip de gestió,  a la feina feta per la Conxita, una líder incansable.

 

ASSEMBLEA DE SOCIS I SÒCIES 2019: canvi de presidència

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.