PRESENTACIÓ DELS LLIBRES DE JAUME BOSCH, FRANCESC OLLÉ i GEMMA TRIBÓ

L’endemà  de Sant Jordi, al CECBLL vem celebrar la Diada amb la presentació de tres llibres escrits per tres membre de la Junta directiva de l’entitat. La nostra policia. El model de seguretat de Catalunya des de 1978 fins als atemptats de 2017 i l’1 d’octubre de Jaume Bosch; Del port de l’Ordal al pont del Llobregat. Un recorregut històric per l’N-340 deFrancesc Ollé; i Avui per tu, demà per mi. El pacte a la recíproca de dues famílies durant la Guerra Civil (1936-1939) de Gemma Tribó.

En Jaume Bosch ens va parlar de com es va gestar el cos del Mossos d’Esquadra i les vicissituds per les que ha passat el cos al llarg dels anys. Tot seguit en Francesc Ollé ens va explicar la trajectòria per la que ha passat la la carretera que avui anomenem N-340, els esdeveniments d’aquella magna obra i les reiterades reivindicacions civils per aturar el pas dels vehicles pel mig de la ciutat; i per acabar na Gemma Tribó ens va explicar com es va decidir a escriure una novel·la, basada en fets reals, sobre un acord d’ajuda mútua entre dues famílies durant la guerra civil, en format de lectura fàcil, però de molt difícil escriptura.

Va ser una vetllada molt distesa i interessant. Tots tres van exposar breument la seva obra i els i les assistents van tenir la oportunitat d’adquirir els tres llibres, a la venda aquella mateixa tarda.

PRESENTACIÓ DELS LLIBRES DE JAUME BOSCH, FRANCESC OLLÉ i GEMMA TRIBÓ

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Podeu obtenir més informació i configurar les vostres preferències AQUÍ. View more
Acceptar
Refusar