Mor el geogràf i activista cultural Josep Maria Domènech Fargas

El passat 19 d’abril ens va deixar el geògraf i activista cultura Josep Maria Domènch Fargas a l’edat de 94 anys. Des de l’any 1971 va treballar a la comissió permanent de les Assemblees Intercomarcals d’Estudiosos, un fòrum anual d’erudits locals que va contribuir a modernitzar i revitalitzar.

L’octubre del 2007, el nostre butlletí recollia un article que parlava de l’estudiòs terrasenc i de la seva biblioteca sobre temes monogràfics, la més important de Catalunya. L’article parla  de més de 30.000 volums entre llibres i opuscles perfectament registrats i localitzats. A més va ser també secretari i coordinador de les Assemblees Intercomarcals d’Estudiosos, que han estat l’origen de molts dels centres d’estudis que es reparteixen per la geografia catalana. Podeu consultar l’article en aquest enllaç

El Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat, es suma a les mostres de condol d’aquest gran impulsor i defensor dels centres i entitats d’estudis arreu del país.

Mor el geogràf i activista cultural Josep Maria Domènech Fargas

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Podeu obtenir més informació i configurar les vostres preferències AQUÍ. View more
Acceptar
Refusar