lluíRL’art LluíRL’art “Mag Ramó, en Acció”

El Centre Cívic Mas Lluí va acollir el divendres 17 de maig un nou espectacle del programa lluiRL’art. En aquesta ocasió el Mag Ramó, ens va oferir màgia i humor a parts iguals. Vem gaudir més d’una hora amb sorpreses, grans il·lusions i efectes impossibles que ens van deixar bocabadats.
El mag Ramó és un mag jove però amb una carrera sòlida i consolidada com a mag i actor, presentador, malabarista i animador, que ja ens va captivar a la IX edició dels Premis de Reconeixement Cultural que vem celebrar a Sant Joan Despí l’any 2014.

 

lluíRL’art LluíRL’art “Mag Ramó, en Acció”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Podeu obtenir més informació i configurar les vostres preferències AQUÍ. View more
Acceptar
Refusar