PRESENTACIÓ DE LA NOVEL·LA DE CONXITA SOLANS

El divendres 17 de maig, a la seu de l’Arxiu Comarcal del Baix Llobregat, es va presentar la nova novel·la de Conxita Solans, sòcia i col·laboradora del Centre d’Estudis.

D’una pèrdua inesperada de l’autora neix la novel·la històrica “Aquella Norton”. El protagonista del llibre, en Guillem, és un personatge que passa tota la Guerra Civil fent viatges amb la seva moto NORTON, fent d’oficial d’enllaç de l’exercit, portant els parts d’estat major a estat major. Després de la batalla de l’Ebre, el seu últim destí, l’octubre de 1938, va ser Roses de Llobregat (Sant Feliu de Llobregat)

L’autora de la novel·la, Conxita Solans, és llicenciada en Història Moderna. Membre molt actiu del Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat,  s’ha dedicat a la recerca i divulgació històrica sobre el Baix Llobregat. Té diverses publicacions sobre Molins de Rei i Begues durant l’època moderna i contemporània.

PRESENTACIÓ DE LA NOVEL·LA DE CONXITA SOLANS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.