lluiRL’art amb “SEIKOS”

El divendres 14 de juny va tenir lloc el darrer lluiRL’art de la temporada. Com és habitual tanquem la programació amb una actuació que es pugui fer a la Plaça Dicià per gaudir del darrer espectacle a la fresca. En aquesta ocasió el grup “SEIKOS” ens va oferir una part del seu repertori en  format acústic a prop d’una setantena de persones que van venir al concert. SEIKOS és un grup musical de Sant Feliu de Llobregat, format el maig de 2014. El seu estil és el reggae i l’ska amb el que aconsegueixen aixecar tot tipus de públic.  Acaben de llençar el seu segon disc Viaje al centro, que no han parat de presentar per tot arreu.

 

lluiRL’art amb “SEIKOS”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Podeu obtenir més informació i configurar les vostres preferències AQUÍ. View more
Acceptar
Refusar