45è aniversari – L’ACTIVITAT ECONÒMICA I EL FOMENT DE LA CULTURA

El Dr. Antón Costas és economista i docent de ciències econòmiques a la UB. Ha estat president del Cercle d’Economia i actualment és president de la Fundació Cercle d’Economia. Ell és d’origen gallec i així ho reivindicava al llarg de la magnífica ponència que ens va oferir per celebrar la segona activitat del nostre 45è aniversari. El van presentar la presidenta del Centre d’estudis Genoveva Català, i el regidor de l’ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, Manel Martínez. Va començar parlant del descosit  succeït al triangle economia-política-societat que va desfer la crisi del 2008; cal que fem per tornar a unir-los i recomposar així el contracte social.  I amb els seus coneixements i experiència ens va fer veure que potser les coses estan canviant. Parlava de la responsabilitat social de les empreses com un valor afegit  a l’alça que potser canviarà el món. Va ser una estona molt distesa on el públic que va assistir va gaudir amb les paraules d’aquest prestigiós economista. Al finalitzar, el públic va establir quasi una conversa amb el Dr. Costas.

 

Amb el suport de:

45è aniversari – L’ACTIVITAT ECONÒMICA I EL FOMENT DE LA CULTURA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Podeu obtenir més informació i configurar les vostres preferències AQUÍ. View more
Acceptar
Refusar