Sabíeu que… juliol

SLIDER_concurs-07

 Sabeu quins són els municipis que han presentat més llistes electorals encapçalades per dones?

Als municipis de Begues, Castellví de Rosanes, El Papiol, Sant Andreu de la Barca i Sant Boi de Llobregat,  més del 50% de les llistes presentades a les darreres eleccions municipals estaven encapçalades per dones. Segons l’informe de participació política de l’Observatori comarcal i el Consell de les Dones del Baix Llobregat,   quan les dones encapçalen candidatures, hi ha més dones en la candidatura i estan en llocs segurs.

Sabíeu que… juliol

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Podeu obtenir més informació i configurar les vostres preferències AQUÍ. View more
Acceptar
Refusar