Inauguració de les obres de rehabilitació de l’Ermita de Sant Joan

L’ajuntament de la Palma de Cervelló va convidar al Centre d’estudis a l’acte d’inauguració de les obres de rehabilitació de l’Ermita de Sant Joan del Pla, el dissabte 29 de juny a les 18 h de la tarda . Es va comptar amb la presència del Sr. Mascaró, que va cedir els terrenys a l’Ajuntament, l’arquitecte encarregat de les obres, Sr. Enric Solsona, el director de serveis de l’Espai Públic de l’AMB, Sr. Xavier Segura, el gerent de serveis arquitectònics de la Diputació, Sr. Josep Solé, la presidenta del Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat, Sra. Genoveva Català, en Quim Obiols voluntari de les primeres obres de rehabilitació de l’any 1997  i en Xavier González, alcalde del municipi.

 

 

Inauguració de les obres de rehabilitació de l’Ermita de Sant Joan

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.