Nova legislatura del Consell Comarcal del Baix Llobregat

Després de les eleccions municipals del juny, el passat 19 de juliol es va celebrar el ple de constitució de la novena legislatura del Consell Comarcal del Baix Llobregat, encapçalat per l’alcaldessa del Vallirana, Eva Martínez, com a nova presidenta. El pacte de govern per a la legislatura 2019-2023 entre el PSC, ECG i JxCAT dona continuïtat a l’anterior legislatura i prioritza els serveis a les persones, l’habitatge, la cultura i el patrimoni, la dinamització econòmica, l’activitat agrícola, el turisme, el medi ambient, la salut, la mobilitat i l’educació. En el seu discurs Eva Martínez  ha situat la comarca del Baix Llobregat com un dels motors importants de progrés, per la seva contribució històrica al global de l’economia catalana.

Podeu consultar aquí el nou cartipàs i el pacte de govern de la nova legislatura.

Fotografies del Consell Comarcals del Baix Llobregat

Nova legislatura del Consell Comarcal del Baix Llobregat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.